«Офіс Горизонт Європа в Україні» нагадує про проведення навчально-практичного та інформаційного заходу в Ужгороді

Головна Новини Події «Офіс Горизонт Європа в Україні» нагадує про проведення навчально-практичного та інформаційного заходу в Ужгороді

Відділ «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ нагадує, що 19-21 червня команда Національного фонду досліджень України проведе навчально-практичний та інформаційний захід «Грантові можливості Національного фонду досліджень України та інструменти підтримки в рамках Програми “Горизонт Європа”» у місті Ужгород. Подія відбудеться на базі Ужгородського національного університету.

У перший день заходу, 19 червня, представники НФДУ проведуть зустріч із керівництвом Ужгородського національного університету, під час якої буде представлено наукові досягнення університету. Також сторони обговорять перспективи поглиблення співпраці.

Другого та третього дня (20-21 червня) до участі запрошуються представники закладів вищої освіти, наукових установ, малого та середнього бізнесу, органів державної влади та місцевого самоврядування, громадських організацій. Усі охочі зможуть долучитися як особисто, так і в онлайн-форматі, попередньо заповнивши реєстраційну форму.

Реєстрація відкрита до 17 червня 17:00 за київським часом. Детальну інформацію з програмою та адресою, де відбудеться захід, учасникам буде надіслано після реєстрації.

Програму заходу можна переглянути за посиланням.