Витрати на оплату праці персоналу – новий метод розрахунку витрат в Програмі «Горизонт Європа»

Головна Новини Корисна інформація Витрати на оплату праці персоналу – новий метод розрахунку витрат в Програмі «Горизонт Європа»

«Офіс Горизонт Європа в Україні» інформує, що 19 червня відбудеться вебінар на тему: «Витрати на оплату праці персоналу – новий метод розрахунку витрат в Програмі «Горизонт Європа».

Час: 14:30-16:00 за центральноєвропейським (брюссельським) часом.

Програма «Горизонт Європа» запроваджує новий метод декларування витрат під назвою «Витрати на оплату праці персоналу» (Personnel Unit Costs), спрямований на спрощення процедур та зменшення кількості помилок під час підготування фінансових обґрунтувань дослідницького проєкту. Цей інноваційний підхід спрощує процес оплати праці персоналу, задіяного в проєктах, надаючи бенефіціарам заздалегідь визначену денну ставку, яка застосовується до всього персоналу, залученого до проєкту. Застосовуючи цей метод, бенефіціари можуть забезпечити точну і послідовну фінансову винагороду від самого початку проєкту, мінімізуючи розбіжності в денних ставках і полегшуючи процедури звітування на основі фактичної кількості робочих днів. Крім того, впровадження витрат на одиницю персоналу підвищує ефективність аудиту, полегшуючи проведення відповідної верифікації витрат.

Щоб взяти участь у обговоренні та долучитися до дискусії, перейдіть за посиланням.

Довідково.

Детальна інформація про витрати на одиницю персоналу, в тому числі огляд та рекомендації для аплікантів щодо того, як впровадити цей метод у своїх проєктах, доступна за посиланням.