Анонс вебінару на природоорієнтовану тематику

Головна Новини Корисна інформація Анонс вебінару на природоорієнтовану тематику

«Офіс Горизонт Європа в Україні» анонсує, що 3 липня відбудеться вебінар, присвячений природоорієнтованим рішенням: розроблення заходів для досягнення швидкої та далекосяжної трансформаційної адаптації (Nature-based Solutions: Devising actions to achieve rapid and far-reaching transformational adaptation). Онлайн-захід організовано для всіх зацікавлених у питаннях кліматичної адаптації.

Початок: 11:00 за київським часом.

На вебінарі обговорюватимуться проблеми адаптації до зміни клімату на основі природоорієнтованих рішень (Nature-Based Solutions). Основна увага буде приділена визначенню першопричин кліматичних проблем, вивченню різних типологій, впровадженню практичних рішень на місцях, а також розумінню механізмів фінансування для відтворення та масштабування таких рішень.

Під час заходу учасникам буде запропоновано отримати:

  • практичні поради від експертів, у тому числі представників проєкту TransformAr, Європейського агентства з охорони довкілля, столичної адміністрації Мілану та проєкту IMPETUS, який є членом Робочої групи з питань біорізноманіття та зміни клімату Офісу підтримки зеленого курсу (Green Deal Support Office);
  • інформацію про широкомасштабну трансформаційну адаптацію у вразливих європейських регіонах;
  • практичні адаптаційні рішення, що охоплюють національні стандарти, інноваційні технології, фінансування, моделі страхування, програми підвищення обізнаності та моделі управління у сфері кліматичних змін.

Більше інформації та форма реєстрації на захід доступні за посиланням.