Анонс: у жовтні відбудеться Європейський тиждень регіонів і міст

Головна Новини Корисна інформація Анонс: у жовтні відбудеться Європейський тиждень регіонів і міст

«Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ повідомляє, що у жовтні відбудеться важлива для дослідницької спільноти подія – Європейський тиждень регіонів та міст (European Week of Regions and Cities). Це найбільша щорічна подія, присвячена політиці згуртованості Європейського Союзу.

Заходи в рамках Європейського тижня проведуть з 7 до 10 жовтня 2024 року 09:00-19:00 за центральноєвропейським часом. Місце проведення: офіс Європейської комісії, Європейський комітет регіонів (European Committee of the Regions), м. Брюссель, Бельгія. Мова заходу – англійська.

Протягом чотирьох днів буде проведено 10 змістовних сесій, організованих Об’єднаним дослідницьким центром (Joint Research Centre) спільно з провідними партнерами, які будуть присвячені науці, що стоїть за територіальною політикою. Спікери висвітлюватимуть теми від демографічних змін до штучного інтелекту для регіональних інновацій та місцевого майбутнього Зеленого курсу ЄС (EU Green Deal).

Сесії організовані для фахівців та політиків в органах місцевого самоврядування та регіонах Євросоюзу, а також наукової спільноти.

Дізнатися про подію більше, ознайомитися з програмою та зареєструватися на відповідну сесію можна за посиланням.