Нагадування про участь у консультаціях Програми ініціативи «Новий європейський Баугауз»

Головна Новини Корисна інформація Нагадування про участь у консультаціях Програми ініціативи «Новий європейський Баугауз»

«Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ звертає увагу на нову ініціативу «Новий європейський Баугауз: краса, стійкість, разом об’єднані» (NEB) та закликає долучитися до заповнення опитувальника, що допоможе розробити дорожню карту, яка скеровуватиме впровадження Програми NEB на період 2025-2027 років.

Кінцева дата заповнення анкети збігає 17 вересня 2024 року. Тож, щоб взяти участь у консультуванні та допомогти сформувати дорожню карту для Програми на 2025-2027 роки, залишилось не так багато часу.

Нагадуємо, що NEB – це унікальний інструмент фінансування ЄС, спрямований на відродження районів за допомогою дизайну для сталого розвитку та інклюзивності. Консультації мають на меті зібрати інформацію про конкретні потреби розвитку і трансформації, а також провідні ідеї, необхідні для покращення районів. Ця інформація допоможе Європейській комісії розробити дорожню карту для реалізації Програми з 2025 до 2027 року.

Знайти більше інформації про механізм NEB можна тут, щоб взяти участь в опитуванні, скористайтесь посиланням.