Спеціалісти «Офісу Горизонт Європа в Україні» НФДУ провели онлайн-консультування для представників Інституту проблем безпеки атомних електростанцій

Головна Новини Події Спеціалісти «Офісу Горизонт Європа в Україні» НФДУ провели онлайн-консультування для представників Інституту проблем безпеки атомних електростанцій

8 жовтня відбулося чергове онлайн-консультування для потенційних аплікантів Програми «Горизонт Європа». Фахівці відділу «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ надали консультації для представників Інституту проблем безпеки атомних електростанцій НАН України, які мають намір взяти участь в одному з проєктів Програми за кластером 3 «Цивільна безпека для суспільства» напряму ІІ «Глобальні виклики та конкурентоспроможність» та зараз перебувають у пошуку партнерів.

Зокрема, запитувачів цікавили окремі організаційні аспекти участі в конкурсі, присвяченому економічно ефективним стійким технологіям та стратегіям управління кризовими ситуаціями для широкомасштабного захисту населення й інфраструктури після ядерного вибуху або інциденту на ядерній установці. Також, серед іншого, були порушені й фінансові питання.

Начальник відділу «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ Ігор Таранов привітав потенційних аплікантів, розповів про роботу відділу та представив працівників, відповідальних за цей напрям. Заступниця начальника відділу Наталія Діденко та головна спеціалістка Надія Наумова надали ґрунтовні відповіді. Крім того, працівники Офісу відповіли на всі додаткові питання, які в учасників виникали під час консультування.