Конкурс Інноваційних ініціатив у сфері охорони здоров’я: участь «Офісу Горизонт Європа в Україні» НФДУ в інфосесії та анонс майбутнього брокерського заходу

Головна Новини Події Конкурс Інноваційних ініціатив у сфері охорони здоров'я: участь «Офісу Горизонт Європа в Україні» НФДУ в інфосесії та анонс майбутнього брокерського заходу

10 жовтня спеціалісти відділу «Офісу Горизонт Європа в Україні» НФДУ взяли участь в інформаційній сесії, присвяченій підготовці до конкурсу інноваційних ініціатив у сфері охорони здоров’я («Info session: Preparing for IHI call 9») від Європейського партнерства «Інноваційна ініціатива у сфері охорони здоров’я» (Innovative Health Initiative, IHI).

Представники партнерства представили новий підхід до подання заявок на конкурс, орієнтований на заявника. На відміну від попередніх конкурсів, які мали наперед визначені виклики, 9 конкурс пропонує заявникам визначити невикористані можливості у Програмі стратегічних досліджень та інновацій Інноваційної ініціативи у сфері охорони здоров’я (IHI Strategic Research and Innovation Agenda).

Серед іншого, учасникам було продемонстровано можливості нової брокерської платформи для створення особистого профілю, публікації проєктних пропозицій, пошуку не лише потенційних партнерів, а й цікавих пропозицій, розглянуто особливості створення презентацій для розширення партнерської мережі.

Поза тим, організатори події також анонсували брокерський захід, присвячений як 9 конкурсу, так і іншим конкурсам, що будуть відкриті у 2025 році. Захід проведуть у двох форматах:

  • офлайн 12-13 листопада 2024 року в м. Брюссель, Королівство Бельгія;
  • онлайн 14 листопада 2024 року.

Зареєструватися на захід можна, перейшовши за посиланням.

Звертаємо увагу, що в середині жовтня на сайті партнерства у розділі «Future Opportunities page» буде оприлюднено проєкт 9 конкурсу. Офіційне відкриття конкурсу планується на початок 2025 року.