Спеціалісти відділу «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ надали онлайн-консультації Перечинському лісохімічному комбінату

Головна Новини Події Спеціалісти відділу «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ надали онлайн-консультації Перечинському лісохімічному комбінату

14 жовтня команда «Офісу Горизонт Європа в Україні» НФДУ провела ще одне онлайн-консультування для Наталії Король, представниці ТДВ «Перечинський лісохімічний комбінат». Підприємство зацікавлене в участі у Програмі «Горизонт Європа», зокрема конкурсі, присвяченому розробленню технологій зі збагачення кварцу.

Серед питань, які цікавили майбутніх аплікантів: детальні фінансові й організаційні аспекти, а також адміністрування проєкту в процесі його реалізації. Фахівці Офісу надали ґрунтовні відповіді на всі питання, які повністю задовольнили потреби запитувачів, що допоможе їм створити й подати успішну заявку на участь у конкурсі.

Довідково.

ТДВ «Перечинський лісохімічний комбінат» – найбільший український та провідний європейський виробник деревно-вугільної продукції з понад сторічною історією виробництва. Сьогодні Перечинський лісохімічний комбінат входить до трійки найбільших виробників деревного вугілля Європи і займає 5% європейського ринку. У 2019 році підприємство отримало сертифікацію найбільшої у світі системи сталого управління лісами. Також комбінат є найбільшим виробником етилацетату в Україні, який постачають у понад 10 європейських країн для використання компаніями хімічної промисловості, фармацевтики та друкарства.

! Звертаємо увагу, що відділ «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ успішно працює за будь-яких обставин в умовах сьогодення. Так, останнє консультування було здійснене працівниками в приміщенні громадського закладу за допомогою власних мобільних пристроїв через тимчасову недоступність до робочих місць. Тож отримати відповіді на запити стосовно участі в Програмі «Горизонт Європа» або провести онлайн-консультування можна, надіславши листа на офіційну електронну скриньку Офісу: horizoneurope.info@nrfu.org.ua із вказаною потребою в темі листа. Також за попередньої домовленості можна особисто завітати до «Офісу Горизонт Європа в Україні» за адресою: м. Київ, вул. Б. Грінченка 1.