Анонс інфозаходу, присвяченого актуальним конкурсам і партнерству у проєктних пропозиціях за 5 кластером «Клімат, енергетика та мобільність» Програми «Горизонт Європа»

Головна Новини Події Анонс інфозаходу, присвяченого актуальним конкурсам і партнерству у проєктних пропозиціях за 5 кластером «Клімат, енергетика та мобільність» Програми «Горизонт Європа»

«Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ інформує, що 17 жовтня 2024 року відбудеться інформаційний день на тему: «Рамкова програма ЄС з досліджень та інновацій “Горизонт Європа”. Актуальні конкурси і партнерство у проєктних пропозиціях за напрямом “Клімат, енергетика та мобільність”».

Захід проведуть на базі навчально-наукового інституту «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» Українського державного університету науки і технологій, місто Дніпро. Серед спікерів – представники відділу «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ.

Спільна подія Міністерства освіти і науки України, Українського державного університету науки і технологій та національного контактного пункту за напрямом «Клімат, енергетика та мобільність» організована для представників закладів вищої освіти, наукових установ, малого та середнього бізнесу, органів державної влади та місцевого самоврядування, громадських організацій.

Під час заходу будуть розглянуті такі теми:

  • «Історії успіху в Програмі “Горизонт Європа” – Проект HEOinUA–101132682»;
  • «Місія та функції мережі національних контактних пунктів Програми “Горизонт Європа”»;
  • «Можливості для українських учених у рамках Програми “Горизонт Європа”»;
  • «Інформація про актуальні конкурси за кластером 5 “Клімат, енергетика та мобільність”»;
  • «Пошук партнерів. Складання, подання й оцінювання заявки для участі в конкурсах Програми “Горизонт Європа”»;
  • «Найкращі практики проєкту ETUT у рамках Програми “Горизонт Європа” (напрям Марії Склодовської-Кюрі)»;
  • «Приклади успішних практичних кейсів».

Наприкінці інформаційного заходу відбудеться сесія питань та відповідей, а також нетворкінг, під час яких учасники зможуть поспілкуватися зі спікерами-фахівцями Програми «Горизонт Європа» і поставити свої запитання стосовно участі в ній.

Подію проведуть з 9:30 до 14:30 за київським часом. Підключення онлайн на платформі Microsoft Teams за посиланням: http://surl.li/qpnzjw, реєстрація: http://surl.li/hiudmo – відкрита до 16 жовтня.