Horizon Implementation Days: усе, що потрібно знати про подання проєктних заявок та менеджмент грантів у Програмі «Горизонт Європа»

Головна Новини Події Horizon Implementation Days: усе, що потрібно знати про подання проєктних заявок та менеджмент грантів у Програмі «Горизонт Європа»

16 жовтня спеціалісти «Офісу Горизонт Європа в Україні» НФДУ взяли участь у другому з циклу вебінарів, присвячених написанню заявок та управлінню грантів у Програмі «Горизонт Європа», – «День реалізації Програми: підготовка грантової угоди у Програмі» (Horizon Implementation Day: Grant Agreement Preparation in Horizon Europe).

Під час заходу представники Європейської комісії докладно розповіли про процеси, що відбуваються після того, як конкурсну пропозицію було відібрано для фінансування. Було розглянуто такі важливі питання, як етапи підготовки грантової угоди, її структура, додатки, процедура оцінювання фінансової спроможності, а також було детально описано кроки, які необхідно виконати в процесі підготовки грантової угоди.

Більше інформації щодо наведених питань та відеозапис події доступні на сайті Європейської комісії за посиланням.

Звертаємо увагу, що всі зацікавлені особи запрошуються приєднатися на наступний вебінар з серії Horizon Implementation Days, який відбудеться 5 листопада 2024 року, присвячений менеджменту грантів у РП «Горизонт Європа» (Horizon Implementation Day: Grant Management in Horizon Europe).

Нагадуємо, що 28 вересня відбувся перший онлайн-захід за участю представників «Офісу Горизонт Європа в Україні» НФДУ, який був присвячений пошуку можливостей та поданню заявки на участь у Програмі.

Деталі всіх вебінарів розміщено тут.