Анонс заходу, присвяченого питанням майбутнього цифрового архівування

Головна Новини Корисна інформація Анонс заходу, присвяченого питанням майбутнього цифрового архівування

«Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ інформує, що Дослідницький центр Digitalia у співпраці з іншими організаціями Memory Campus запрошує взяти участь в унікальному заході «Майбутнє цифрового архівування», який відбудеться 04-06 вересня 2024 року у гібридному форматі. Під час цього триденного заходу будуть розглянуті такі ключові теми: простори даних, штучний інтелект, співпраця між різними кластерами.

Серед доповідачів – представники сектору GLAM (Galleries, Libraries, Archives and Museums) та інформаційного менеджменту Європи.

Під час заходу учасникам буде запропоновано ознайомитися із презентаціями на найактуальніші теми у сфері діджиталізації архівної справи, у т. ч. спеціальною доповіддю щодо розвитку електронного архівування протягом останніх 10 років, а також можливостями для нетворкінгу з провідними професіоналами в галузі цифрового архівування та управління інформацією.

Програма заходу доступна тут. Реєстрація на захід в онлайн форматі за цим посиланням (кінцевий термін реєстрації – 31 серпня).

Також зверніть увагу, що захід проходитиме англійською та фінською мовами (5 та 6 вересня відповідно).