Інформація про відкриті конкурси за 4 кластером «Цифровізація, промисловість та космос» Програми «Горизонт Європа»

Головна Новини Конкурси Інформація про відкриті конкурси за 4 кластером «Цифровізація, промисловість та космос» Програми «Горизонт Європа»

«Офіс Горизонт Європа в Україні» інформує, що за 4 кластером «Цифровізація, промисловість та космос» ІІ напряму «Глобальні виклики та європейська промислова конкурентоспроможність» у межах Програми «Горизонт Європа» є 11 конкурсів, відкритих до подання заявок на участь із кінцевою датою 18 квітня 2024 року.

 

  1. «Оптимізація операційної та пропускної здатності розумних мереж та послуг» (SNS Operations and Output optimization) HORIZON-JU-SNS-2024-STREAM-CSA-01.

Деталі: http://surl.li/sncfx

 

  1. «Системна архітектура – стандартизація та подальші дії/перевірка концепції» (System Architecture – Standardisation and Follow-up/PoCs) HORIZON-JU-SNS-2024-STREAM-B-01-01.

Деталі: http://surl.li/sncgr

 

  1. «Технології бездротового зв’язку та обробки сигналів – стандартизація та подальші дії/підтвердження концепції» (Wireless Communication Technologies and Signal Processing – Standardisation and Follow-up/PoCs) HORIZON-JU-SNS-2024-STREAM-B-01-02.

Деталі: http://surl.li/snchf

 

  1. «Технології та пристрої комунікаційної інфраструктури – стандартизація та подальші дії/підтвердження концепції» (Communication Infrastructure Technologies and Devices – Standardisation and Follow-up/PoCs) HORIZON-JU-SNS-2024-STREAM-B-01-03.

Деталі: http://surl.li/snchy

 

  1. «Надійні послуги та розумна безпека – стандартизація та подальші дії/підтвердження концепції» (Reliable Services and Smart Security – Standardisation and Follow-up/PoCs) HORIZON-JU-SNS-2024-STREAM-B-01-04.

Деталі: http://surl.li/snciq

 

  1. «Міжнародна співпраця – ЄС-Японія» (International Collaboration – EU-JP) HORIZON-JU-SNS-2024-STREAM-B-01-05.

Деталі: http://surl.li/sncjc

 

  1. «Міжнародна співпраця – ЄС-Республіка Корея» (International Collaboration – EU-ROK) HORIZON-JU-SNS-2024-STREAM-B-01-06.

Деталі: http://surl.li/sncjt

 

  1. «Маяк сталого розвитку» (Sustainability Lighthouse) HORIZON-JU-SNS-2024-STREAM-B-01-07.

Деталі: http://surl.li/snckp

 

  1. «Надійний ШІ для комунікаційних систем та сервісів 6G» (Reliable AI for 6G Communications Systems and Services) HORIZON-JU-SNS-2024-STREAM-B-01-08.

Деталі: http://surl.li/sncle

 

  1. «Маяк для мікроелектроніки розумних мереж та послуг» (SNS Microelectronics Lighthouse) HORIZON-JU-SNS-2024-STREAM-C-01-01.

Деталі: http://surl.li/snclz

 

  1. «Широкомасштабні випробування розумних мереж та послуг та пілотні проєкти з вертикалями» (SNS Large Scale Trials and Pilots (LST&Ps) with Verticals) HORIZON-JU-SNS-2024-STREAM-D-01-01.

Деталі: http://surl.li/sncna