Інформація про відкриті конкурси за 5 кластером «Клімат, енергетика та мобільність» Програми «Горизонт Європа»

Головна Новини Конкурси Інформація про відкриті конкурси за 5 кластером «Клімат, енергетика та мобільність» Програми «Горизонт Європа»

Колеги! Інформуємо про чергові відкриті конкурси за 5 кластером «Клімат, енергетика та мобільність» ІІ напряму «Глобальні виклики та європейська промислова конкурентоспроможність» у межах Програми «Горизонт Європа». Так, 3 конкурси з кінцевою датою подання заявки на участь – 07 травня 2024 року.

  1. «EU-RAIL – синергія розумних мереж і послуг: цифрове та автоматизоване тестування та операційна валідація наступної системи залізничного зв’язку Європейського Союзу» (EU-RAIL – SNS SYNERGY: DIGITAL & AUTOMATED TESTING AND OPERATIONAL VALIDATION OF THE NEXT EU RAIL COMMUNICATION SYSTEM) HORIZON-ER-JU-2024-FA2-SNS.

Деталі: http://surl.li/sends

 

  1. «Цифровий автоматичний з’єднувач (ЦАЗ) – тестування для підтримки авторизації ЦАЗ, змішування і підбір для взаємозамінності основи та ЦАЗ та тягового механізму і рішень для встановлення гібридного з’єднувача ЦАЗ» (DIGITAL AUTOMATIC COUPLER – TESTING TO SUPPORT DAC AUTHORISATION, MIX AND MATCH FOR DAC COUPLER HEAD AND DRAFT GEAR INTERCHANGEABILITY AND DAC HYBRID COUPLER FITTING SOLUTIONS) HORIZON-ER-JU-2024-FA5.

Деталі: http://surl.li/semzv

 

  1. «Гіперлуп (Hyperloop) – дорожня карта до індустріалізації та узгоджена реалізована концепція» (HYPERLOOP – ROADMAP TOWARDS INDUSTRIALISATION AND HARMONIZED IMPLEMENTABLE CONCEPT) HORIZON-ER-JU-2024-FA7.

Деталі: http://surl.li/senid