Інформація про відкриті конкурси за 6 кластером «Продовольство, біоекономіка, природні ресурси, сільське господарство і навколишнє середовище»

Головна Новини Конкурси Інформація про відкриті конкурси за 6 кластером «Продовольство, біоекономіка, природні ресурси, сільське господарство і навколишнє середовище»

«Офіс Горизонт Європа в Україні» інформує, що за 6 кластером «Продовольство, біоекономіка, природні ресурси, сільське господарство і навколишнє середовище» ІІ напряму «Глобальні виклики та європейська промислова конкурентоспроможність» у межах Програми «Горизонт Європа» є відкриті два конкурси:

1. «Європейське партнерство даних з сільського господарства» (European Partnership of Agriculture of Data) HORIZON-CL6-2024-GOVERNANCE-02-01.

Кінцева дата подання заявок на участь у конкурсі – 25 червня 2024 року.

Деталі: https://salo.li/5C0e5aD

 

2. «Підтримка національних, регіональних і місцевих органів влади по всій Європі для підготовки до переходу до кліматичної нейтральності в містах» (Supporting national, regional and local authorities across Europe to prepare for the transition towards climate neutrality within cities) HORIZON-MISS-2024-CIT-02-01.

Кінцевий термін подання заявок – 05 вересня 2024 року.

Деталі: https://salo.li/794dcDD