Інформація про відкритий конкурс у рамках Європейського інституту інновацій та технологій (ЄIT)

Головна Новини Конкурси Інформація про відкритий конкурс у рамках Європейського інституту інновацій та технологій (ЄIT)

«Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ нагадує, що за компонентом «Європейський інститут інновацій та технологій» (ЄIT) в межах ІІІ напряму «Інноваційна Європа» Програми «Горизонт Європа» з 19 вересня 2024 року триває прийом заявок на конкурс «Ініціатива ЄIT з вищої освіти» (European Institute of Innovation and Technology (ЕІТ) Higher Education Institutions (HEI) Initiative). Кінцевий термін подання заявок на участь – 12 грудня 2024 року.

Із умовами та особливостями участі, а також із додатковими інформаційно-аналітичними матеріалами можна ознайомитися тут.

Конкурс зосереджений на підвищенні якості та конкурентоспроможності європейської і вітчизняної вищої освіти, сприятиме покращенню трансферу досліджень і технологій шляхом посилення співпраці між закладами вищої освіти (ЗВО) та бізнес-партнерами по всій Європі. Він включає двосторонній підхід, коли заявникам потрібно вибрати один із напрямів для подання заявки:

А. Розвиток потенціалу інновацій та підприємництва у ЗВО.

Б. Інноваційна та підприємницька спроможність у ЗВО для вдосконалення Deep Tech.

Звертаємо особливу увагу, що конкурс вимагає від організацій об’єднатися та сформувати консорціум, щоб подати спільну заявку. Для пошуку партнерів консорціуму ініціатива ЄIT з вищої освіти запустила платформу для нетворкінгу та пошуку партнерів. Більше інформації та реєстрація на платформі за посиланням.