Анонс інформаційного заходу, присвяченого новим можливостям у рамках Програми «Горизонт Європа», у Запоріжжі

Головна Новини Події Анонс інформаційного заходу, присвяченого новим можливостям у рамках Програми «Горизонт Європа», у Запоріжжі

«Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ інформує, що 10 жовтня в місті Запоріжжя відбудеться інформаційний захід на тему: «Інтеграція України в європейські дослідницькі ініціативи: національний контактний пункт та дослідницька інфраструктура університету як відкриття нових можливостей у рамках Програми “Горизонт Європа”».

Подію проведуть на базі Національного університету «Запорізька політехніка». Серед спікерів – представники відділу «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ.

До участі запрошуються представники закладів вищої освіти, наукових установ, малого та середнього бізнесу, органів державної влади та місцевого самоврядування, громадських організацій та всі, зацікавлені в участі у Рамковій програмі ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт Європа».

Захід проведуть з 10:00 до 12:00 за київським часом в онлайн-форматі. Лінк для підключення онлайн: https://heoinua.webex.com/heoinua/j.php?MTID=mb1c353d23eb6f26d0afcda5a9e07eeab

Програма заходу:

⦁ 09:00-10:00 – реєстрація та приєднання учасників.

⦁ 10:00-10:20 – відкриття заходу та вітальні слова.

⦁ 10:20-11:40 – пленарне засідання:

  • Розвиток дослідницької інфраструктури та наукових проєктів загальнонаціонального значення в Національному університеті «Запорізька політехніка».
  • Історії успіху в Програмі «Горизонт Європа» – проєкт HEOinUA – 101132682.
  • Перспективи участі українських учасників в конкурсах «Дослідницькі інфраструктури» Рамкової програми «Горизонт Європа».
  • Роль національного контактного пункту у розвитку науки: завдання та функції.
  • Університет – інноваційний центр сталого розвитку.

⦁ 11:40-11:50 – завершення та підбиття підсумків.