Інформаційний захід «Інфо-Дей» та захід із розповсюдження інформації для інших цільових груп у Львові: підсумки

Головна Новини Події Інформаційний захід «Інфо-Дей» та захід із розповсюдження інформації для інших цільових груп у Львові: підсумки

Команда «Офісу Горизонт Європа в Україні» НФДУ провела 26-27 березня інформаційний захід «Інфо-Дей» та захід із розповсюдження інформації для інших цільових груп у рамках виконання проєкту HEOinUA в місті Львів. Протягом двох днів представники закладів вищої освіти, наукових установ, малого та середнього бізнесу, органів державної влади та місцевого самоврядування, громадських організацій дізнавалися про Рамкову програму Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа», її можливості та переваги для українських учасників, особливості й практичні аспекти участі в ній.

Спікерами виступили представники Міністерства освіти і науки України, Європейської комісії, Національного фонду досліджень України, Офісів Горизонту Європа в різних країнах, інших програм міжнародної підтримки та проєктів, які функціонують у синергії з «Горизонт Європа», а також фахівці «Офісу Горизонт Європа в Україні».

Загалом у заходах взяли участь понад 250 осіб, які прийшли особисто й долучилися в онлайн-форматі. Подія викликала велике зацікавлення серед слухачів, які вже беруть участь у Програмі або зацікавлені в ній.

Фотозвіт заходів міститься за цим посиланням.

Презентації спікерів – тут.

Відеозапис події:

День 1. 26 березня 2024 р.

День 2. 27 березня 2024 р.