Інтернаціоналізація вищої освіти України у глобальному поступі: участь у науково-практичній конференції

Головна Новини Події Інтернаціоналізація вищої освіти України у глобальному поступі: участь у науково-практичній конференції

20 червня представник «Офісу Горизонт Європа в Україні» НФДУ взяв участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Інтернаціоналізація вищої освіти України у глобальному поступі». Захід відбувся у рамках ХXI Міжнародної наукової конференції «Ольвійський форум – 2024: стратегії країн Причорноморського регіону в геополітичному просторі» протягом 20-23 червня на базі Чорноморського національного університету імені Петра Могили (м. Миколаїв).

Кандидат економічних наук, доцент, начальник відділу «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ Ігор Таранов презентував учасникам можливості для українських учених у рамках Програми «Горизонт Європа», зокрема за компонентом «Європейська дослідницька рада» (ERC).

Подію організовано для науково-педагогічного та управлінського складу закладів вищої освіти, здобувачів вищої освіти, представників органів влади та місцевого самоврядування, громадських організацій, бізнесу тощо. Мета – сприяти інтернаціоналізації науково-дослідної та освітньої діяльності закладів вищої освіти шляхом інтеграції найкращих практик ЗВО, держави, бізнесу та громадянського суспільства України та країн Європейського Союзу.

Відеозапис заходу розміщено за посиланням.