Зустріч із представниками Львівського бюро євроінтеграції

Головна Новини Події Зустріч із представниками Львівського бюро євроінтеграції

Євроінтеграція стосується всіх: «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ та Львівське бюро євроінтеграції провели стартову робочу зустріч.

5 лютого 2024 року фахівці «Офісу Горизонт Європа в Україні» НФДУ провели робочу зустріч із представниками Львівського бюро євроінтеграції. Директорка ЛКП «Львівське бюро євроінтеграції» Олена Павлюк та проєктний менеджер бюро Станіслав Лисько цікавилися роботою Офісу та можливістю подальшої співпраці.

Так, керівник «Офісу Горизонт Європа в Україні» Ігор Таранов детально розповів зацікавленій стороні про роботу Офісу, познайомив із його спеціалістами за сферами їхніх повноважень. Також він презентував Рамкову програму «Горизонт Європа» та її можливості для українських науковців та інноваторів, зокрема у сприянні їх інтеграції до європейського дослідницького простору.

Зі свого боку Олена Павлюк також представила Львівське бюро євроінтеграції, метою якого є співпраця з європейськими інституціями, міжнародними організаціями для інтеграції Львова у середовище Європейського Союзу, зокрема, участі в програмах ЄС та міжнародної співпраці.

З метою налагодження партнерських зв’язків представники Львівського бюро вбачають у залученні фахівців «Офісу Горизонт Європа в Україні» до своїх заходів можливості для розповсюдження серед зацікавлених осіб інформації про Рамкову програму «Горизонт Європа». За результатами онлайн-зустрічі сторони домовилися про подальшу співпрацю та проведення спільних інформаційних подій.