НФДУ покращує обізнаність громадськості у грантових можливостях: навчально-практичний та інформаційний захід в Ужгороді (день І)

Головна Новини Події НФДУ покращує обізнаність громадськості у грантових можливостях: навчально-практичний та інформаційний захід в Ужгороді (день І)

Команда Національного фонду досліджень України продовжує покращувати обізнаність громадськості у грантових можливостях для вітчизняних науковців, дослідників та інноваторів. Так, 19-21 червня навчально-практичний та інформаційний захід «Грантові можливості Національного фонду досліджень України та інструменти підтримки в рамках Програми “Горизонт Європа”» відбувається в місті Ужгород на базі Ужгородського національного університету.

У перший день заходу, 19 червня, представники Національного фонду на чолі з виконавчою директоркою НФДУ Ольгою Полоцькою провели зустріч із господарями заходу – керівництвом Ужгородського університету, деканами та заступниками деканів усіх факультетів. Під час знайомства із командами було представлено наукові досягнення університету. Зі свого боку, фахівці НФДУ розповіли про теми і напрями, за які вони відповідають та зможуть надати консультації для всіх охочих. Також сторони обговорили перспективи поглиблення співпраці.

Навчально-практичний та інформаційний захід організовано для представників закладів вищої освіти, наукових установ, малого та середнього бізнесу, органів державної влади та місцевого самоврядування, громадських організацій. Усі охочі зможуть відвідати особисто або долучитися онлайн у другий і третій день, 20-21 червня.