«Програми фінансування від ЄС: можливості для громад»: «Офіс Горизонт Європа в Україні» взяв участь у воркшопі

Головна Новини Події «Програми фінансування від ЄС: можливості для громад»: «Офіс Горизонт Європа в Україні» взяв участь у воркшопі

21 травня керівник «Офісу Горизонт Європа в Україні» взяв участь у воркшопі, що його було організовано аналітичним центром Cedos в рамках реалізації проєкту «Посилення спроможності громад до участі в програмах Європейського Союзу». Мета проєкту – допомогти українським громадам у подачі заявок на отримання фінансування від ЄС. У його рамках заплановано провести серію з трьох онлайн-воркшопів, які допоможуть громадам ближче ознайомитись з наявними програмами та ключовими порадами, як подаватись на них. Перший воркшоп пройшов 16 травня.

Під час виступу керівник Офісу розповів про можливості Рамкової програми «Горизонт Європа» та детальніше зупинився на конкурсах для бізнесу, адже розвиток малих та середніх підприємств – це нові робочі місця, податки в бюджети громад та можливості інноваційного розвитку.

У заході також взяли участь Крістіан Ларсен, національний експерт в українській службі Генерального директорату з питань сусідства та переговорів з розширення (DG NEAR) та експерти у сфері місцевого, регіонального та інноваційного розвитку.