Тривають онлайн-зустрічі фахівців «Офісу Горизонт Європа в Україні» з учасниками програмних комітетів РП «Горизонт Європа»

Головна Новини Події Тривають онлайн-зустрічі фахівців «Офісу Горизонт Європа в Україні» з учасниками програмних комітетів РП «Горизонт Європа»

Тривають онлайн-зустрічі фахівців «Офісу Горизонт Європа в Україні» з учасниками програмних комітетів, відповідальними за моніторинг виконання Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа». Так, 28 лютого відбулася зустріч із представниками комітету «Дослідницькі інфраструктури».

Учасники вкотре наголосили на необхідності тісної співпраці всіх учасників у межах окремого комітету, а також із представниками Офісу, відповідальними за конкретні напрями, з метою налагодження ефективної комунікації та оперативного обміну інформацією.

Зі свого боку керівник «Офісу Горизонт Європа в Україні» Ігор Таранов зазначив, що всі працівники Офісу відкриті до запитів представників комітетів і надаватимуть допомогу в організації їхньої діяльності. Також він розповів, що Офіс розпочинає серію цільових зустрічей із окремими міністерствами щодо аспектів Програми «Горизонт Європа». Ігор Таранов запросив усіх охочих долучатися до цих заходів й інших подій за участю фахівців Офісу.

Крім того, керівник Офісу запропонував провести спільні онлайн-зустрічі з представниками до відповідних програмних комітетів інших країн-учасниць Програми для обміну досвідом та покращення роботи. Результатом такої багатосторонньої співпраці має стати зростання кількості вітчизняних учасників РП «Горизонт Європа» з успішно поданими заявками.