Відбулась онлайн-зустріч із представниками програмного комітету «Цифровізація, промисловість і космос»

Головна Новини Події Відбулась онлайн-зустріч із представниками програмного комітету «Цифровізація, промисловість і космос»

13 березня фахівці «Офісу Горизонт Європа в Україні» взяли участь у робочій зустрічі з представниками програмного комітету «Цифровізація, промисловість і космос», відповідальними за моніторинг виконання Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа».

Учасники ставили багато важливих питань, які виникають у процесі діяльності, та ділилися власним баченням їх вирішення. А також висловили думки щодо шляхів дієвого просування інтересів України на міжнародній арені.

Керівник «Офісу Горизонт Європа в Україні» наголосив на необхідності тісної співпраці всіх учасників у межах окремого комітету та з представниками Офісу, відповідальними за цей напрям, задля вибудування ефективної співпраці та оперативного обміну інформацією. Крім того, він зазначив, що слід узгоджувати всі дії у межах роботи комітету з Міністерством освіти і науки України.

Заходи такого формату відбуваються з учасниками всіх програмних комітетів. Метою є обговорення питань розвитку подальшої співпраці, налагодження комунікації з усіма сторонами, надання допомоги та консультування представників під час підготовки їхньої роботи.