Відбулася зустріч «Офісу Горизонт Європа в Україні» з представниками програмного комітету «Здоров’я»

Головна Новини Події Відбулася зустріч «Офісу Горизонт Європа в Україні» з представниками програмного комітету «Здоров’я»

11 березня в «Офісі Горизонт Європа в Україні» відбулася робоча зустріч із представниками до програмного комітету «Здоров’я», відповідальними за моніторинг виконання Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа». Під час онлайн-спілкування з учасниками комітету сторони обговорили нагальні питання, важливі для організації ефективної роботи.

Керівник «Офісу Горизонт Європа в Україні» Ігор Таранов представив спеціалістів Офісу, які є відповідальними за програмний компонент «Здоров’я» та в подальшому тісно співпрацюватимуть і надаватимуть усю необхідну допомогу учасникам комітету. Крім того, було наголошено на необхідності виробити єдину політичну позицію, узгоджену з Міністерством освіти і науки України, для представлення інтересів нашої країни на європейській арені.

Поза тим, були розглянуті деякі організаційні питання, серед яких: алгоритм дій під час оформлення відряджень для участі в заходах Європейської комісії; налагодження комунікації для оперативного обміну інформацією та вирішення проблемних питань. Представники комітету висловлювали свої думки та пропозиції у покращенні їхньої роботи.

Після завершення таких зустрічей буде організовано спільний захід із представниками всіх програмних комітетів з метою узгодження та координації подальшої діяльності.