Відбулося засідання робочої групи Програми «Горизонт Європа»

Головна Новини Події Відбулося засідання робочої групи Програми «Горизонт Європа»

17 квітня робоча група Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа» провела своє засідання, яке було ініційоване Science Europe. Ольга Полоцька, виконавча директорка Національного фонду досліджень України та Ігор Таранов, начальник відділу «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ також долучилися до онлайн-заходу.

Організатори події підкреслили, що участь Національного фонду досліджень України в робочій групі має велике значення для посилення роботи, що також сприятиме зміцненню позиції України у європеському дослідницькому просторі. Зі свого боку представники Національного фонду досліджень України поділилися здобутками, а також висловили власне бачення у поліпшенні діяльності.

Під час зустрічі відбулася дискусія щодо посилення участі дослідників та інноваторів у Програмі «Горизонт Європа». Організації-члени групи протягом заходу ділилися своїм досвідом роботи та напрацюваннями з метою покращення обізнаності про Програму та залучення більшої кількості учасників з успішно поданими заявками.

Учасники робочої групи проводитимуть такі зустрічі й надалі для обміну інформацією та покращення своєї роботи.