Витрати на персонал – новий метод розрахунку витрат у Програмі «Горизонт Європа»: фахівці Офісу долучилися до вебінару ЄК

Головна Новини Події Витрати на персонал – новий метод розрахунку витрат у Програмі «Горизонт Європа»: фахівці Офісу долучилися до вебінару ЄК

16 квітня фахівці «Офісу Горизонт Європа в Україні» взяли участь у вебінарі на тему: «Витрати на персонал – новий метод розрахунку витрат у Програмі “Горизонт Європа”».

Організатором онлайн-події виступила Європейська комісія. Загалом пряму трансляцію вебінару подивилися понад 1300 учасників.

Спікери заходу – фахівці Європейської комісії з фінансових питань – детально розповіли про новий метод розрахунку витрат на одиницю персоналу (Personnel Unit Cost). Це новий необов’язковий метод розрахунку і звітування про витрати на персонал у проєктах Програми «Горизонт Європа».

Також слухачі дізналися про переваги використання даного методу, а саме: як розрахувати денну ставку та як подати запит на її отримання для організацій-учасниць Програми.

Окрім знань, здобутих під час вебінару, більше інформації про новий спосіб розрахунку витрат у Програмі можна дізнатися на Порталі фінансування та тендерів.

Запис вебінару можна переглянути за посиланням.