Участь у вебінарі “Одноразове фінансування у Програмі «Горизонт Європа»”

Головна Новини Події Участь у вебінарі "Одноразове фінансування у Програмі «Горизонт Європа»"

Одноразове фінансування у Програмі «Горизонт Європа»: представники «Офісу Горизонт Європа в Україні» взяли участь у вебінарі.
8 лютого представники «Офісу Горизонт Європа в Україні» взяли участь у вебінарі на тему: «Система одноразового фінансування у Програмі «Горизонт Європа»: як це працює? Як написати заявку? (Lump Sum Funding in Horizon Europe: How does it work? How to write a proposal?)». Спеціалісти Офісу дізнавалися про особливості отримання одноразових грантів у межах Рамкової програми «Горизонт Європа».

Протягом декількох годин спікери навчального заходу розповідали про одноразове фінансування у Програмі «Горизонт Європа», а також давали поради, яким чином написати успішну заявку на отримання такого фінансування.

Наприкінці вебінару відбулася панельна дискусія із запрошеними гостями, під час якої вони розповіли про власний досвід роботи з одноразовими грантами. Захід викликав зацікавлення серед учасників, вони ставили багато питань, на які отримали детальні фахові відповіді.

Подія була організована Європейською комісією для учасників Рамкової програми «Горизонт Європа» та всіх зацікавлених осіб.

Для тих, хто не мав змоги долучитися до вебінару, є можливість подивитися запис, розміщений за цим посиланням.
.
Ознайомитися з додатковими документами та посиланнями можна на присвяченій одноразовій допомозі сторінці “Система одноразового фінансування в Програмі «Горизонт Європа»” на порталі фінансування та тендерів.