Участь у вебінарі з питань щоденного розрахунку витрат на персонал

Головна Новини Події Участь у вебінарі з питань щоденного розрахунку витрат на персонал

Представники «Офісу Горизонт Європа в Україні» взяли участь у вебінарі з питань щоденного розрахунку витрат на персонал у Програмі «Горизонт Європа».

13 лютого представники «Офісу Горизонт Європа в Україні» взяли участь у вебінарі на тему: «Розгляд щоденного розрахунку витрат на персонал у Програмі «Горизонт Європа» (A sneak-peek into daily personnel cost calculation in Horizon Europe)». Спеціалісти Офісу дізнавалися, як коректно розраховувати щоденні витрати у межах Рамкової програми «Горизонт Європа».

Мета навчального заходу – зробити процес фінансового адміністрування простішим завдяки новому єдиному підходу до розрахунку витрат на персонал у проєктах в межах Програми «Горизонт Європа».

Спікерка вебінару – експертка з оцінки пропозицій у рамках програм COSME та Horizon 2020, яка протягом останніх 17 років керувала та координувала проєкти в межах широкого спектру програм ЄС, Габріелла Ловаш – пояснювала учасникам, як здійснюється розрахунок витрат на персонал. Вона також розповіла, чому цей підхід є простим або складним, залежно від конкретної системи, типу контрактів, які укладаються з працівниками, додаткових виплат та інших факторів.

Наприкінці навчання відбулася панель запитань-відповідей, оскільки тема заходу є важливою та викликала зацікавлення серед слухачів.

Організаторами виступили EMDESK (The leading Project Management Software tailored for Horizon Europe) у співпраці з Europa Media Trainings.

Для тих, хто не зміг долучитися до вебінару, є можливість переглянути запис за цим посиланням.