Анонс: інфодень, присвячений конкурсу «Європейська цифрова медіа-обсерваторія» Програми «Цифрова Європа»

Головна Новини Корисна інформація Анонс: інфодень, присвячений конкурсу «Європейська цифрова медіа-обсерваторія» Програми «Цифрова Європа»

«Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ інформує, що 16 липня Європейська виконавча агенція з питань охорони здоров’я та цифрових технологій (European Health and Digital Executive Agency (HaDEA)) проведе інформаційний день, присвячений конкурсу «Європейська обсерваторія цифрових медіа» (European Digital Media Observatory (EDMO)) DIGITAL-2024-BESTUSE-TECH-07-EDMO в рамках Програми ЄС «Цифрова Європа».

Приєднавшись онлайн до інформаційного дня, учасники матимуть змогу отримати вичерпну інформацію про тему конкурсу, процес подання й оцінювання заявок. Також буде можливість взяти участь у сесії питань-відповідей.

EDMO складається з регіональних хабів і центральної платформи та управлінської структури, яка підтримує та координує їхню діяльність. Діяльність хабів здійснюється в умовах повної незалежності від третіх осіб, у тому числі від органів державної влади.

Конкурс створений з метою підтримки незалежної мультидисциплінарної спільноти для боротьби з дезінформацією та спрямований сприяти роботі незалежних регіональних хабів з аналізу екосистем цифрових медіа з метою забезпечення покриття географічних територій, охоплених хабами EDMO, фінансування яких закінчується наприкінці 2024 та у 2025 роках. Кінцева дата подання заявок на участь – 21 листопада 2024 року.

Захід відбудеться з 10:00 до 11:30 за центральноєвропейським часом.

Більше інформації та програма заходу розміщені за посиланням.