Анонс інформаційної сесії щодо конкурсу проєктних заявок MSCA «Зворотний зв’язок з політикою 2024» (MSCA Feedback to Policy Call 2024)

Головна Новини Корисна інформація Анонс інформаційної сесії щодо конкурсу проєктних заявок MSCA «Зворотний зв’язок з політикою 2024» (MSCA Feedback to Policy Call 2024)

«Офіс Горизонт Європа в Україні» анонсує про проведення 29 травня 2024 року другої інформаційної сесії, присвяченої конкурсу «Зворотний зв’язок з політикою» (Feedback to Policy Call). Організаторами є Європейська комісія та Європейська дослідницька виконавча агенція. Сесія має на меті допомогти дослідникам та інноваторам максимізувати вплив програмного компонента «Дії Марії Склодовської-Кюрі» (MSCA) та поглибити його зв’язок зі стратегіями Європейського Союзу.

Захід відбудеться о 10:00-11:30 за східноєвропейським часом у форматі онлайн. Посилання на сесію буде надано після обов’язкової реєстрації.

Під час цієї сесії учасники отримають цінну інформацію про:

✔ оцінку впливу та внеску проєктів MSCA до місій ЄС у рамках програм «Горизонт 2020» та «Горизонт Європа»;

✔ аналіз відповідності проєктів MSCA політичним цілям Європейського дослідницького простору (ЄДП);

✔ зміцнення зв’язків між MSCA та іншими ініціативами, що фінансуються ЄС, з метою сприяння співпраці та інноваціям;

✔ сприяння діалогу та партнерству між бенефіціарами MSCA, дослідниками та політиками;

✔ надання рекомендацій щодо посилення впливу MSCA на політику та визначення майбутніх сфер співробітництва.

З особливостями та вимогами участі у конкурсі можна ознайомитися на платформі EU Funding and Tenders Portal за посиланням.

Довідково.

Конкурс MSCA «Зворотній зв’язок з політикою», який було оголошено Європейською комісією 25 квітня 2024 року, надає можливість заглибитися в тематичні зв’язки між проєктами MSCA та визначити їх відповідність ключовим політичним пріоритетам ЄС. Також завдяки можливості фінансування у розмірі до 2 мільйонів євро конкурс має на меті зібрати інформацію від дослідницької та інноваційної спільноти для посилення впливу проєктів MSCA.