Анонс інформаційних днів за 3 кластером «Цивільна безпека для суспільства»

Головна Новини Корисна інформація Анонс інформаційних днів за 3 кластером «Цивільна безпека для суспільства»

«Офіс Горизонт Європа в Україні» анонсує, що 12-13 червня відбудуться організовані Європейською комісією інформаційні дні, присвячені кластеру 3 «Цивільна безпека для суспільства» Рамкової програми ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт Європа».

Під час цього міжнародного інформаційного заходу будуть висвітлені теми досліджень, охоплені конкурсами заявок 2024 року в рамках 3 кластера. Серед тематичних напрямів, на які спрямовані цьогорічні конкурси:

  • боротьба зі злочинністю та тероризмом;
  • управління кордонами;
  • стійкість інфраструктури;
  • посилення кібербезпеки;
  • стійке до катастроф суспільство;
  • підтримка досліджень та інновацій у сфері безпеки.

Учасники також матимуть можливість приєднатися до заходу із пошуку партнерів, взяти участь у заздалегідь запланованих зустрічах з іншими учасниками з метою визначення можливих партнерів та сприяння створенню консорціумів проєктів Програми.

Крім того, дослідники, підприємці та інші зацікавлені сторони, які активно шукають партнерів для реалізації проєктів, можуть подати свої проєктні ідеї для участі у флеш-пітч презентації, яка відбудеться перед двосторонніми зустрічами.

Подію буде організовано в гібридній формі. Очно інформаційні дні проведуть 12-13 червня у місті Брюссель, Бельгія з прямою трансляцією всього першого дня, 12 червня, та ранкової сесії зацікавлених сторін другого дня, 13 червня.

Зауважимо, що презентаційна сесія та двосторонні брокерські зустрічі (2-й день, 13.06) будуть доступні лише для тих, хто відвідає захід особисто в Брюсселі.

Звертаємо увагу, що реєстрація відкрита до 30 травня за посиланням: https://security-research-map.b2match.io/