Анонс конференції: «Сприяння більшій інтеграції до європейського дослідницького простору та підвищення конкурентоспроможності»

Головна Новини Корисна інформація Анонс конференції: «Сприяння більшій інтеграції до європейського дослідницького простору та підвищення конкурентоспроможності»

«Офіс Горизонт Європа в Україні» інформує. 18-19 вересня у Брюсселі (Королівство Бельгія) відбудеться конференція, присвячена європейському дослідницькому простору (European Research Area, ERA).

Учасники заходу зможуть долучитися до панельних дискусій щодо рушійних механізмів досліджень та інновацій. Завдяки тому, що візьмуть участь представники різних сфер діяльності з усієї Європи, подія стане чудовою можливістю налагодити зв’язки, обмінятися досвідом та спільно формувати майбутню політичну програму європейського дослідницького простору.

Організатором виступає консорціум INSPIRING ERA за сприяння Європейської комісії. Захід проведуть у гібридному форматі з обмеженою кількість офлайн-учасників. Проте всі пленарні сесії транслюватимуться в прямому ефірі на сайті INSPIRING ERA з можливістю віртуальної взаємодії.

З програмою конференції можна ознайомитися тут.

Деталі – за посиланням.