Анонс навчально-практичного та інформаційного заходу в Луцьку

Головна Новини Корисна інформація Анонс навчально-практичного та інформаційного заходу в Луцьку

«Офіс Горизонт Європа в Україні» продовжує проводити інфозаходи з ознайомлення громадськості з можливостями Рамкової програми Європейського союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа».

Так, 24 травня в місті Луцьк на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки відбудеться навчально-практичний та інформаційний захід «Грантові можливості Національного фонду досліджень України та інструменти підтримки в рамках Програми “Горизонт Європа”».

Подію організовано для представників закладів вищої освіти, наукових установ, малого та середнього бізнесу, органів державної влади та місцевого самоврядування, громадських організацій. Протягом заходу будуть висвітлені питання участі в конкурсах від Національного фонду досліджень України.

Крім того, учасники дізнаються про юридичні аспекти та фінансові питання участі у Програмі «Горизонт Європа», можливості для українських дослідників у конкретних програмних компонентах, зокрема «Дії Марії Склодовської-Кюрі» (MSCA) та «Розширення участі та поширення передового досвіду» (WIDERA

Серед іншого, буде подано практичний екскурс порталу фінансування і тендерів Funding and Tenders Portal та окремі аспекти підготовки проєктних пропозицій. Також слухачі зможуть взяти участь у майстер-класі порталом.

Захід проведуть з 10:00 до 17:00 за київським часом у гібридному форматі: участь можлива як офлайн, так і онлайн. Проте кількість місць обмежена, тому реєстрація є обов’язковою.

Попередня програма:

9:15-9:55 – реєстрація учасників.

10:00-10:20 – урочисте відкриття.

10:20-13:00 – робоча частина І.

13:00-13:55 – перерва.

14:00-15:30 – робоча частина ІІ.

15:30-16:00 – підсумки та завершення заходів.

16:00-17:00 – нетворкінг (щодо практичних питань грантового менеджменту).

Заповнити реєстраційну форму можна за посиланням. Реєстрація відкрита до 22 травня 16:00 за київським часом.

Важливо! Детальну інформацію з програмою та адресою, де відбудеться подія, учасникам буде надіслано після реєстрації.