Анонс онлайн-заходів у рамках Місій ЄС

Головна Новини Корисна інформація Анонс онлайн-заходів у рамках Місій ЄС

До уваги всіх зацікавлених у проєктних ініціативах Місій ЄС. «Офіс Горизонт Європа в Україні» інформує, що 13 червня відбудуться два заходи, присвячені вирішенню та реалізації конкретних Місій ЄС.

  1. Форум цифрового океану – 2024 (Digital Ocean Forum 2024).

Захід організований Королівством Бельгія, яка наразі головує в Раді ЄС, для дослідників та інноваторів, зацікавлених у Місії ЄС з відновлення океанів та водойм. Під час форуму буде представлено прототип Європейського цифрового двійника океану (Digital Twin of the Ocean, DTO). Учасники зможуть отримати практичні знання про сталий розвиток океану, а також планування більш здорового океанічного середовища.

Час: 10:00 (GMT+02:00).

Формат: змішаний; можливе долучення онлайн. 

Більше інформації про захід за посиланням.

 

  1. Експертна зустріч, присвячена аналізу регіональних реалій, повʼязаних із дефіцитом води в Європі (Navigating Regional Realities Amid Water Scarcity in Europe).

Захід організовано в рамках проєкту IMPETUS, що фінансується ЄС. Метою цього проєкту є прискорення реалізації європейської стратегії адаптації до зміни клімату, спрямованої на досягнення кліматичної нейтральності континенту до 2050 року. IMPETUS співпрацює із зацікавленими сторонами для розроблення інноваційних рішень з адаптації до зміни клімату, забезпечуючи стале управління водними ресурсами.

Час: 11:00-12:30 (CET).

Формат: онлайн; попередня реєстрація обовʼязкова (доступна сьогодні до 18:00).

Більше інформації про захід та його програма тут.