Анонс: покращення інструментів платформи EMDESK для проєктів Програми «Горизонт Європа»

Головна Новини Корисна інформація Анонс: покращення інструментів платформи EMDESK для проєктів Програми «Горизонт Європа»

23 липня об 11:00 (за центральноєвропейським часом) відбудеться онлайн-демонстрація можливостей платформи EMDESK – спеціального програмного забезпечення, розробленого для оптимізації управління науково-дослідними проєктами, що фінансуються, серед яких – Програма «Горизонт Європа».

Протягом 30 хвилин учасники матимуть змогу дізнатися, як завдяки цьому інструменту можна спростити управління одним або декількома проєктами – від фінансів до співпраці, щоб дослідники могли зосередитися на виконанні завдань.

Питання, які розглядатимуться під час заходу:

  • Нове подання для відстеження часу. У розділі «Облік робочого часу» додано нову функцію, яка дозволяє перемикатися з режиму «Табель» на режим «Список». У цьому режимі можна переглядати всі записи часу всіх або вибраних співробітників у вигляді детального списку з усією важливою інформацією. А також можливо відфільтрувати список і експортувати його, щоб ефективніше керувати обліком часу.
  • Розширені можливості фільтрації. Користувачі тепер можуть фільтрувати списки «Бюджет» і «Витрати» за певним звітним періодом проєкту, а також фільтрувати діаграму Ганта за проєктом, відображаючи також місяць проєкту. Крім того, дані аналітики можна фільтрувати за проєктом і звітним періодом.
  • Масові операції. Тепер можна масово переміщати бюджетні та витратні записи до різних учасників, ставок і категорій витрат.
  • Покращення інтерфейсу. Відтепер доступна піктограма збільшення  значень бюджету і витрат в «Робочому плані», «Учасниках» і «Аналітиці», яка веде користувачів безпосередньо до правильного списку записів, що відсортовані за значенням. Крім того, для покращення доступу до довідкової інформації у верхній частині вікна було замінено на іконку зі знаком питання.
  • Оновлення меню та ресурсів. Розділ «Ресурси» було вилучено з головного меню і замінено на розділи «Бюджет», «Витрати» та «Час», кожен з яких має нові іконки.
  • Покращення попереднього перегляду. Тепер доступні функції попереднього перегляду для PDF- і відеофайлів, що покращує зручність і доступність мультимедійного контенту.

Зареєструватися на захід – за посиланням.

 

Довідково.

EMDESK – це єдина платформа, спеціально розроблена для проєктів Програми «Горизонт Європа», за допомогою якої користувачі можуть легко і безпечно готувати та керувати своїми пропозиціями та проєктами у рамках Програми.