Анонс вебінарів щодо можливостей отримання стипендій MSCA Postdoctoral Fellowships від UKRO

Головна Новини Корисна інформація Анонс вебінарів щодо можливостей отримання стипендій MSCA Postdoctoral Fellowships від UKRO

До уваги українських дослідників, які бажають посилити міжнародну складову своїх досліджень та дізнатися більше про особливості заповнення проєктних заявок у межах програмного компонента «Дії Марії Слодовської-Кюрі» Програми «Горизонт Європа» (MSCA) за типом співфінансування «Постдокторські стипендії» (Postdoctoral Fellowships).

«Офіс Горизонт Європа в Україні» інформує, що 14 та 15 травня 2024 року Британський дослідницький офіс у м. Брюссель (UK Research Office Brussels (UKRO)) проведе два інформаційні вебінари, призначені як для організацій, так і для окремих осіб, зацікавлених у можливостях отримання стипендій MSCA Postdoctoral Fellowships. Участь у заходах безкоштовна.

Під час вебінарів будуть розглянуті такі ключові теми:

  • комплексний аналіз конкурсу MSCA Postdoctoral Fellowship;
  • інформація про критерії відбору, доступний бюджет, правила подання та оцінювання проєктних заявок;
  • практичні поради щодо написання заявки, які допоможуть максимізувати шанси на успіх у конкурсі.

Заходи відбудуться о 10:00-12:00 за британським часом у форматі онлайн (платформа Zoom).

Реєстрація на вебінар 14 травня доступна за посиланням.

Відвідати вебінар 15 травня можна, зареєструвавшись тут.

Реєстрація для участі в заходах є обов’язкова. Після реєстрації на електронну пошту будуть надіслані листи-підтвердження з інструкціями щодо приєднання. 

Організатори заходу радять зареєструватися на дві інформаційні сесії для отримання більш глибокого та системного розуміння особливостей участі в конкурсі за вибраним типом фінансування MSCA.

Довідково.

Британський дослідницький офіс у м. Брюссель функціонує як національний контактний пункт (НКП) Програми «Горизонт Європа» за програмним компонентом «Дії Марії Склодовської-Кюрі» у Великій Британії, сприяючи поширенню важливої інформації та надаючи підтримку тим, хто розглядає можливість участі в конкурсах, оголошених у рамках MSCA.