Анонс вебінару «Дослідження в дії: як визначити, виміряти та повідомити про вплив вашої роботи на суспільство»

Головна Новини Корисна інформація Анонс вебінару «Дослідження в дії: як визначити, виміряти та повідомити про вплив вашої роботи на суспільство»

«Офіс Горизонт Європа в Україні» інформує. 24 вересня 2024 о 13:00 за центральноєвропейським часом відбудеться вебінар на тему: «Дослідження в дії: як визначити, виміряти та повідомити про вплив вашої роботи на суспільство?». Захід, організований Європейською комісією, спрямований на всіх, хто зацікавлений у валоризації знань та хоче дізнатися про успішні практики для фіксування і просування суспільної цінності своїх досліджень.

Звертаємо увагу: реєстрація не є обов’язковою для перегляду заходу.

Дізнатися більше про вебінар та ознайомитися з програмою можна за посиланням.

 

Також нагадуємо, що за напрямом «Реформування та вдосконалення європейської системи досліджень та інновацій» у межах програмного компонента WIDERA є відкритий конкурс, присвячений валоризація знань, із бюджетом у 2 мільйони євро з кінцевою датою подання заявок 25 вересня 2024 року:

  • Експерименти та обмін передовим досвідом для створення цінності (Experimentation and exchange of good practices for value creation) HORIZON-WIDERA-2024-ERA-02-01.

Очікується, що проєкти конкурсу сприятимуть досягненню таких результатів:

  • створення та передавання цінності в економіку та суспільство шляхом посилення взаємозв’язків та співпраці між учасниками процесу валоризації знань;
  • нові рішення для суспільних та економічних викликів завдяки активнішому використанню та впровадженню результатів досліджень, у тому числі шляхом залучення громадян та громадянського суспільства;
  • удосконалення структур, стратегій, практик і навичок для валоризації знань шляхом проведення стійких реформ і нових ініціатив.