Анонс заходів, присвячених питанням безпеки у дослідницькій діяльності

Головна Новини Корисна інформація Анонс заходів, присвячених питанням безпеки у дослідницькій діяльності

«Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ інформує, що Європейська комісія запускає низку онлайн-заходів, присвячених питанням безпеки у дослідницькій діяльності.

Так, 21 жовтня 2024 року відбудеться перший із серії семінарів, присвячених найбільш актуальним питанням дослідницької безпеки для менеджменту наукових досліджень в Європі. Організатором виступає Європейська асоціація менеджерів та адміністраторів наукових досліджень (European Association of Research Managers and Administrators, EARMA).

Перша сесія зосереджена на зменшенні внутрішніх загроз у дослідницьких організаціях. Під час заходу будуть обговорені питання внутрішньої загрози та ризиків безпеки досліджень, інструменти підтримки управління ризиками, ресурси і найкращі практики для дослідницьких менеджерів.

Онлайн-подію проведуть з 10:30 до 12:00 (GMT+2). Деталі заходу, програма і посилання на реєстрацію розміщені за посиланням.

Звертаємо увагу, що інші семінари відбудуться:

  • 15 листопада 2024 року, сесія присвячена ресурсам для управління ризиками дослідницької безпеки;
  • 12 грудня 2024 року, сесія присвячена продуктам для підтримки управління безпекою досліджень.

 

Крім того, 22 жовтня 2024 року відбудеться онлайн-тренінг, присвячений процедурі оцінювання безпеки у Програмі «Горизонт Європа». Подію організовує SEREN5 у співпраці з Департаментом міграції та внутрішніх справ Європейської комісії.

Захід  має на меті покращити знання зацікавлених сторін та підвищити якість заявок у Програмі «Горизонт Європа». Під час тренінгу учасники дізнаються, як правильно керувати і захищати конфіденційну інформацію на етапі подання заявки, які є типові помилки, а також отримають практичні поради.

Онлайн-захід проведуть з 14:30 до 16:30 (CET). Дізнатися більше інформації та зареєструватися.