Анонс заходу з пошуку партнерів «Можливості фінансування для розвитку стратегічних цифрових навичок»

Головна Новини Корисна інформація Анонс заходу з пошуку партнерів «Можливості фінансування для розвитку стратегічних цифрових навичок»

«Офіс Горизонт Європа в Україні» анонсує. 18 липня 2024 року відбудеться захід із пошуку партнерів «Можливості фінансування для розвитку стратегічних цифрових навичок». Подія об’єднує зацікавлені сторони, що займаються дослідженнями та інноваціями для вивчення спільних можливостей розроблення освітніх програм у ключових цифрових секторах.

Онлайн-захід є спільною ініціативою Цифрового великомасштабного партнерства (Digital Large-Scale Partnership) та його організацій-членів: Альянсу навичок штучного інтелекту (Artificial Intelligence Skills Alliance), Альянсу навичок блокчейну для Європи (Blockchain Skills for Europe Alliance) та Альянсу навичок кібербезпеки (Cybersecurity Skills Alliance).

Пошук партнерів буде здійснюватись у межах підготовки проєктних пропозицій за двома відкритими конкурсами в рамках програм «Горизонт Європа» та «Цифрова Європа»:

  • HORIZON-EIE-2024-CONNECT-02-01: Розширення співпраці між академічними колами та підприємствами (Expanding Academia-Enterprise Collaborations), кінцевий термін подання заявок – 19 вересня 2024 року;

 

  • DIGITAL-2024-ADVANCED-DIGITAL-07-KEYCAPACITY: Спеціалізовані освітні програми у ключових сферах потенціалу (Specialised Education Programmes in Key Capacity Areas), кінцевий термін подання заявок – 21 листопада 2024 року.

Учасники матимуть можливість взяти участь в індивідуальних зустрічах та презентувати свої проєктні ідеї, отримати зворотній зв’язок та дослідити потенційні можливості співпраці під час онлайн-сесії з пошуку партнерів. 

Подію організовано для вищих навчальних закладів, професійно-технічних училищ та аналогічних організацій, органів державної влади у сфері освіти та зайнятості населення, інноваційних агенцій, дослідницьких організацій, бізнесу та інших суб’єктів інноваційної екосистеми, які мають можливість долучитися до освітніх програм у сфері передових цифрових навичок для розробників та користувачів передових цифрових технологій, серед яких: штучний інтелект, аналітика даних, віртуальні світи, фотоніка, квантові, хмарні та периферійні обчислення, робототехніка та автоматизація тощо.

Захід заплановано з 15:00 до 17:30 за центральноєвропейським часом.

Реєстрація для участі є обов’язковою.

Більше інформації розміщено на сайті заходу.