Фінансування за схемою «Lump Sum» у Програмі «Горизонт Європа»: як це працює і як написати проєктну пропозицію – анонс інфозаходу ЄК

Головна Новини Корисна інформація Фінансування за схемою «Lump Sum» у Програмі «Горизонт Європа»: як це працює і як написати проєктну пропозицію – анонс інфозаходу ЄК

«Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ повідомляє, що 17 жовтня 2024 року відбудеться інформаційний захід, присвячений фінансуванню за схемою «Lump Sum» у Програмі «Горизонт Європа». Подія, організована Європейською комісією, насамперед орієнтована на тих, хто займається підготуванням та управлінням грантами.

Під час заходу учасники отримають поглиблені знання про механізм фінансування, який передбачає спрощення фінансового управління дослідницькими та інноваційними проєктами, зосереджуючи увагу на досягненні їх результатів. Це означає, що проєкт має заздалегідь визначений бюджет, завдяки чому адміністрування грантової діяльності стає більш ефективним, передбачуваним і прозорим.

Подію проведуть у форматі онлайн з 10:00 до 12:00 за центральноєвропейським часом. Програма заходу доступна за посиланням. Мова заходу – англійська.

Окремо зазначаємо, що перед участю рекомендовано ознайомитися із презентаційними матеріалами, в яких міститься інформація, що розкриває базові аспекти вказаної схеми фінансування, і спеціальні путівники й найкращі практики.

Також звертаємо увагу, що перелік конкурсів, які передбачають фінансування за схемою «Lump Sum», розміщено тут, текст відповідної модельної грантової угоди – за посиланням.