Голосуй за науку: кампанія на підтримку досліджень та інновацій у Європі

Головна Новини Корисна інформація Голосуй за науку: кампанія на підтримку досліджень та інновацій у Європі

«Офіс Горизонт Європа в Україні» інформує, що 6-9 червня відбудуться вибори до Європейського парламенту. Серед іншого, одним із важливих питань є захист та підтримка науки й інновацій. З цього приводу ініціатива «Наука в Європі» розпочала кампанію «Голосуй за науку» #Vote4Science, закликаючи кандидатів, які балотуються на виборах до Європарламенту, взяти на себе зобов’язання, щоб захистити майбутнє європейських досліджень та інновацій.

Ознайомлення з дослідженнями в Європі та їхніми успіхами сприятиме кращій підтримці їх у майбутньому. Тож із метою підвищення обізнаності та поширення інформації про цю кампанію та питання, які кандидатів закликають підтримати, ділимося корисними матеріалами. Крім того, були створені анімаційні відео, щоб полегшити сприйняття інформації.

Вебсайт кампанії: https://scieur.org/vote4science.

Медіапакет кампанії: тут.

 

LinkedIn:

Відео щодо зобов’язань: тут.

Інформаційний бюлетень із зобов’язаннями: тут.

Інформаційний бюлетень досліджень ЄС: тут.

 

Тwitter (X):

Відео щодо зобов’язань: тут.

Відео про дослідження ЄС: тут.

Також ділимося матеріалами кампанії Європейського парламенту «Використовуй свій голос» #UseYourVoice: https://elections.europa.eu/en/. Проте нагадуємо, що представники від України не мають права брати участь у голосуванні.