«Офіс Горизонт Європа в Україні» нагадує: до Дня науки проведуть інфозахід «Інтеграція України до світового дослідницького простору»

Головна Новини Корисна інформація «Офіс Горизонт Європа в Україні» нагадує: до Дня науки проведуть інфозахід «Інтеграція України до світового дослідницького простору»

Колеги! Нагадуємо, що 17 травня 2024 року в рамках відзначення Дня науки відбудеться інформаційний захід «Інтеграція України до світового дослідницького простору».

Подію організовано для ознайомлення з можливостями для українських дослідників та інноваторів у європейському та світовому дослідницьких просторах з метою популяризації науки та інновацій.

Захід буде проведено в гібридному форматі з 14:00 до 17:00 за київським часом.

Із детальною програмою заходу всі охочі можуть ознайомитися за посиланням.

Серед спікерів – представники Європейської комісії, Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України, Верховної Ради України, Національної академії наук України, Національного фонду досліджень України, програмних комітетів, відповідальних за моніторинг виконання Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа», «Офісу Горизонт Європа в Україні» та багато інших.