У Луцьку відбудеться інфозахід щодо грантових можливостей НФДУ та РП «Горизонт Європа»

Головна Новини Корисна інформація У Луцьку відбудеться інфозахід щодо грантових можливостей НФДУ та РП «Горизонт Європа»

Шановні колеги, науковці, дослідники, інноватори! Представники закладів вищої освіти, наукових установ, малого та середнього бізнесу, органів державної влади і місцевого самоврядування, громадських організацій та всі, хто цікавиться можливостями НФДУ та Рамкової програми Європейського союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа»!

«Офіс Горизонт Європа в Україні» нагадує, що 24 травня в місті Луцьк на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки відбудеться навчально-практичний та інформаційний захід «Грантові можливості Національного фонду досліджень України та інструменти підтримки в рамках Програми “Горизонт Європа”».

Протягом заходу будуть висвітлені питання участі в конкурсах від Національного фонду досліджень України.

Крім того, учасники дізнаються про юридичні аспекти та фінансові питання участі у Програмі «Горизонт Європа», можливості для українських дослідників у конкретних програмних компонентах, зокрема «Дії Марії Склодовської-Кюрі» (MSCA) та «Розширення участі та поширення передового досвіду» (WIDERA).

Серед іншого, буде подано практичний екскурс порталу фінансування і тендерів Funding and Tenders Portal та окремі аспекти підготовки проєктних пропозицій. Також слухачі зможуть взяти участь у майстер-класі порталом.

Захід проведуть з 10:00 до 17:00 за київським часом у гібридному форматі: участь можлива як офлайн, так і онлайн. Проте кількість місць обмежена, тому реєстрація є обов’язковою.

Попередня програма:

9:15-9:55 – реєстрація учасників.

10:00-10:20 – урочисте відкриття.

10:20-13:00 – робоча частина І.

13:00-13:55 – перерва.

14:00-15:30 – робоча частина ІІ.

15:30-16:00 – підсумки та завершення заходів.

16:00-17:00 – нетворкінг (щодо практичних питань грантового менеджменту).

Заповнити реєстраційну форму можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/17vAzNrFGwla32t2kwh36bLtZFvjGIULJ8P-mknuwWfo/edit. Реєстрація відкрита до 22 травня 16:00 за київським часом.

Важливо! Детальну інформацію з програмою та адресою, де відбудеться подія, учасникам буде надіслано після реєстрації.