Відбудеться презентаційний захід та інформаційний день щодо додаткового фінансування ініціативи MSCA4Ukraine

Головна Новини Корисна інформація Відбудеться презентаційний захід та інформаційний день щодо додаткового фінансування ініціативи MSCA4Ukraine

«Офіс Горизонт Європа в Україні» нагадує, що 14 червня відбудеться презентаційний захід та інформаційний день щодо додаткового фінансування та другого конкурсу в межах програмної ініціативи MSCA4Ukraine, організований Європейською комісією.

Онлайн-подію проведуть з 14:00 до 16:00 за центральноєвропейським часом.

Під час заходу заплановано обговорити такі питання:

  • практичні деталі щодо відповідності критеріям прийнятності, подання заявок та процесів оцінювання для потенційних організацій-заявників та дослідників з України;
  • інформація від партнерів консорціуму та спікерів з Європейської комісії та Європейської дослідницької виконавчої агенції.

Реєстрація на захід здійснюється за посиланням. Реєстрація залишатиметься відкритою до початку вебінару.

Крім цієї події, усім зацікавленим в участі у конкурсі особам пропонується приєднатися до серії онлайн-вебінарів у форматі «запитання-відповідь» 20 червня (11:00-12:30 за центральноєвропейським часом) та 24 червня (14:00-15:30 за центральноєвропейським часом). Участь у заходах без попередньої реєстрації. Посилання для доступу буде надано на вебсторінці MSCA4Ukraine.

Звертаємо увагу! Європейська комісія проінформувала, що зацікавлені приймаючі організації та дослідники зможуть отримати доступ до документів конкурсу на початку червня 2024 року та подати заявки, починаючи з серпня 2024 року. Уся інформація щодо конкурсу, зокрема вимог, яким повинні відповідати українські дослідники, розміщена тут.