Анонс воркшопу: «Від теорії до практики: Навігація докомерційними закупівлями в Програмі “Горизонт Європа”»

Головна Новини Корисна інформація Анонс воркшопу: «Від теорії до практики: Навігація докомерційними закупівлями в Програмі “Горизонт Європа”»

«Офіс Горизонт Європа в Україні» інформує, що Health NCP Network 3.0 запрошує усіх бажаючих взяти участь у тематичному вебінарі, присвяченому докомерційним закупівлям (Pre-Commercial Procurement, PCP) у контексті Програми «Горизонт Європа», зокрема, у рамках конкурсу HORIZON-HLTH-2024-CARE-14-01 за Кластером 1 «Здоров’я». Вебінар відбудеться 4 вересня 2024 року з 14:00 до 16:00 (CET). Реєстрація обов’язкова – до 31 серпня 2024 року.

Цей практичний захід, організований за сприяння Європейської комісієї, забезпечить розуміння особливостей участі в докомерційних закупівлях, об’єднавши теоретичні знання з практичним застосуванням закупівельних інструментів.

До участі у заході запрошені національні контактні пункти (НКП) за відповідним програмним напрямом, а також дослідники, інноватори та організації охорони здоров’я (наприклад, лікарні, міністерства охорони здоров’я), які зацікавлені в участі у докомерційних закупівлях.

Із програмою воркшопу можна ознайомитися тут. Мова воркшопу – англійська.

Заповнення реєстраційної форми доступне за посиланням.