Команда «Офісу Горизонт Європа в Україні» НФДУ надала консультації для майбутніх аплікантів Програми «Горизонт Європа»

Головна Новини Події Команда «Офісу Горизонт Європа в Україні» НФДУ надала консультації для майбутніх аплікантів Програми «Горизонт Європа»

17 жовтня фахівці відділу «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ провели дистанційне консультування для громадської організації «Спільна справа для людей». Представники організації мають на меті подати заявку на участь у Програмі «Горизонт Європа».

Організація реалізовуватиме будівництво сонячної електростанції у громадах, розташованих на лінії зіткнення та деокупованих територіях. Їхній проєкт спрямований на підвищення енергетичної незалежності, сприяння стійкому розвитку регіону та впровадження інноваційних рішень у галузі відновлюваної енергетики, що відповідає цілям Програми. Тож запитувачі звернулися до спеціалістів Офісу з низкою питань, серед яких здебільшого організаційного і фінансового спрямування, а також щодо пошуку партнерів.

Працівники відділу «Офіс Горизонт Європа в Україні» детально розповіли й пояснили алгоритм дій за кожним питанням, надали розгорнуті відповіді, корисні поради й посилання на ресурси ЄК, які в подальшому допоможуть потенційним аплікантам створити успішну грантову заявку. Крім того, запропонували провести ще одне консультування після того, як буде сформовано заявку, для уточнення окремих моментів.

Загалом команда «Офісу Горизонт Європа в Україні» НФДУ вже провела 14 онлайн-заходів консультативного характеру для потенційних учасників Програми «Горизонт Європа», а також надала понад 270 письмових відповідей на запити, які надходили на електронну адресу Офісу.