«Офіс Горизонт Європа в Україні» анонсує проведення онлайн-консультувань учасників Програми «Горизонт Європа»

Головна Новини Події «Офіс Горизонт Європа в Україні» анонсує проведення онлайн-консультувань учасників Програми «Горизонт Європа»

Фахівці «Офісу Горизонт Європа в Україні» продовжують проводити онлайн-консультування учасників Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа». Зустрічі такого формату відбуватимуться за окремими напрямами та кластерами Програми.

Так, у період з 20 до 24 травня відбудуться консультування за І напрямом «Передова наука», до якого входять три програмні компоненти:

  • Європейська дослідницька рада (англ. ERC);
  • Дії Марії Склодовської-Кюрі (англ. MSCA);
  • Дослідницькі інфраструктури (англ. RIs).

Щоб взяти участь у заході, а також отримати відповіді на конкретні питання, просимо до 10 травня надсилати звернення із зазначенням тем і питань на електронну пошту Офісу: horizoneurope.info@nrfu.org.ua. У темі листа просимо вказувати «Участь в онлайн-консультуванні».

Інформацію щодо конкретної дати надання онлайн-консультацій буде розміщено на офіційних ресурсах Офісу, а також розіслано дописувачам після опрацювання питань.

Події такого формату відбудуться не вперше. Нагадаємо, що 28 лютого працівники «Офісу Горизонт Європа в Україні» вже провели консультативну зустріч із Юлією Богоявленською, доценткою кафедри фінансів та цифрової економіки Державного університету «Житомирська політехніка», керівницею офісу файндрайзингу і координаторкою проєкту «WIDERA» Програми «Горизонт Європа».