«Офіс Горизонт Європа в Україні» провів онлайн-консультування з фінансових питань Програми «Горизонт Європа»

Головна Новини Події «Офіс Горизонт Європа в Україні» провів онлайн-консультування з фінансових питань Програми «Горизонт Європа»

27 травня фахівці «Офісу Горизонт Європа в Україні» провели консультування у форматі онлайн із фінансових питань участі в Програмі «Горизонт Європа». Представників приватної установи «Університет “Київська школа економіки”» цікавили аспекти оцінювання фінансової спроможності дослідницького проєкту Horizon Europe Twinning в межах програмного компоненту WIDERA.

Також до заходу долучилися представники Universitas Tartuensis (Естонія), які є партнерами у проєкті. Крім того, до консорціуму входять ще два міжнародні заклади вищої освіти: Technische Universität Berlin (Німеччина) та Erasmus University Rotterdam (Нідерланди).

Серед іншого, запитувачі цікавилися особливостями оцінювання таких показників, як рентабельність (profitability) та платоспроможність (solvency). Учасники отримали вичерпні кваліфіковані відповіді, які мають допомогти їм подати успішну заявку на участь у конкурсі.

Нагадаємо, що захід такого формату проведено вже не вперше: команда Офісу провела консультативну зустріч із представниками Державного університету «Житомирська політехніка». Крім того, заплановано проведення ще низки заходів такого формату. Інформацію щодо конкретної дати надання онлайн-консультацій буде розміщено на офіційних ресурсах Офісу, а також розіслано дописувачам після опрацювання питань.