«Офіс Горизонт Європа в Україні» провів ще одну робочу зустріч із представниками програмних комітетів РП «Горизонт Європа»

Головна Новини Події «Офіс Горизонт Європа в Україні» провів ще одну робочу зустріч із представниками програмних комітетів РП «Горизонт Європа»

12 березня відбулася чергова робоча зустріч із представниками до програмних комітетів, відповідальними за моніторинг виконання Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа». Фахівці «Офісу Горизонт Європа в Україні» зустрілися онлайн із учасниками комітету «Культура, креативність та інклюзивне суспільство».

Цього разу до заходу долучилися представники Міністерства освіти і науки України. Ольга Прудка, державна експертка експертної групи з питань відкритої науки та систем оцінювання ефективності директорату розвитку науки МОН, поспілкувалася з учасниками та надала фахову інформацію в розрізі взаємодії програмних комітетів із Міністерством.

Представники комітету ділилися попереднім досвідом та знаннями, а також висловлювали думки й побажання щодо організації і покращення їхньої діяльності.

Зі свого боку керівник «Офісу Горизонт Європа в Україні» Ігор Таранов нагадав, що команда Офісу є відкритою до запитів і готова надавати допомогу та сприяти злагодженій роботі. Крім того, він наголосив на необхідності вироблення єдиної позиції, погодженої з Міністерством освіти і науки, під час представлення України на міжнародних заходах, організованих Європейською комісією.

Нагадаємо, що такі зустрічі відбуваються з представниками всіх програмних комітетів. Мета – налагодження безперервної комунікації між усіма учасниками процесу для плідної співпраці й обміну інформацією.