«Офіс Горизонт Європа в Україні» провів зустріч із представниками програмного комітету «Дії Марії-Склодовської Кюрі»

Головна Новини Події «Офіс Горизонт Європа в Україні» провів зустріч із представниками програмного комітету «Дії Марії-Склодовської Кюрі»

«Офіс Горизонт Європа в Україні» продовжує проводити робочі онлайн-зустрічі з представниками програмних комітетів, відповідальними за моніторинг виконання Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа». 7 березня спеціалісти Офісу поспілкувалися з учасниками комітету «Дії Марії-Склодовської Кюрі».

Як і на попередніх заходах такого формату, цього разу долучилися представники комітету повним складом. Присутні ділилися вже набутим досвідом і знаннями, а також висловлювали побажання щодо покращення певних аспектів діяльності.

Зі свого боку керівник «Офісу Горизонт Європа в Україні» Ігор Таранов зазначив, що фахівці Офісу, відповідальні за цей напрям, відкриті до співпраці та надання допомоги. Він учергове підкреслив необхідність виробити з усіма учасниками спільну позицію, погоджену з Міністерством освіти і науки України, для представлення інтересів України у європейському дослідницькому просторі.

Ще одним важливим в умовах сьогодення питанням, яке обговорили сторони, є умови виїзду за межі країни для участі в проєктах у рамках Програми «Горизонт Європа» та заходах, організованих Єврокомісією.

Нагадаємо, що такі зустрічі Офіс проведе з представниками всіх програмних комітетів задля налагодження комунікації між учасниками процесу з метою оперативного обміну інформацією та сталої ефективної роботи.